Újság!
Betöltés...

Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállítás - Játék!

Ismét elérkezett azon rendezvények ideje, amikor jó újragondolni a minket körbeölelő élettereket.


A bútorok, a lámpák és az ehhez szorosan kapcsolódó világítástechnika, valamint a textíliák összhangja teremti meg azt a harmóniát, mely a lakást otthonossá, hangulatossá és jellegzetessé teszi. Mindannyian, akik az új lakásuk berendezésének küszöbén állnak, vagy éppen túljutottak egy felújításon, esetleg néhány régi darab cseréjével szeretnék frissíteni, csinosítani otthonukat – ott a helyük a Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállítás látogatói között!



2020-as rendezvény - Zuzmókép készítés

Akik pedig kíváncsiak arra, hogy milyen tavaszváró ötleteim támadtak az otthonunk zöldebbé és virágzóbbá varázsolásához, azokat sok szeretettel várom a szombati ELŐADÁSOMON:





SZOMBATON (2023.02.25.) 10:10-10:40

2022-es rendezvény - Kokedama készítése

Természetesen gondoltunk a vidám játszani szerető olvasókra is!


Ha megszeretnéd MEGNYERNI A 2 x 2 db BELÉPŐJEGY egyikét, akkor csak annyi a dolgod, hogy az alábbi kérdésre a Dekor&Mentha blog Facebook posztjánál kommentben írd ki a választ:


Kérdés:

Melyik a kedvenc tavaszi virágod, amelyet még a lakásba is be szoktál költöztetni?


Időpont: 2023. február 24-26, BOK (egykori SYMA) csarnok

További részletek: https://www.homeinfo.hu/butor-lampa-lakastextil-kiallitas/  


NYEREMÉNY:

2x2 db, egyszeri belépésre jogosító belépőjegy, 2023. február 24-26. között megrendezésre kerülő Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállításra.

JÁTÉK NYERTESEI:

A játék végére (2023.02.23. 8:00) helyesen beérkezett kommentek beküldői közül, 2 db nyertest sorsolunk ki, akik két-két darab napijegyet nyernek a 2023.02.24-2023.02.26. között, Budapesten a BOK (volt SYMA) csarnokban megrendezésre kerülő Fürdőszoba és Otthoni Wellness kiállításra.

A Játék nyerteseit a http://socialwinner.besocial.hu/ -n található alkalmazással sorsoljuk ki a helyes választ leadók közül.

Nyertes értesítése, nyeremény átadása:

A nyerteseket a Dekor&Mentha Facebook oldalán fogjuk közzétenni 2023.02.23-án 09:00 órakor. A nyilvánosságra hozatal során a nyertes játékos Facebook profiljának neve jelenik meg. A nyerteseknek az Értesítést követően két napon belül jelentkezniük kell a nyeremény átvételéért a Dekor&Mentha Facebook oldalnak írt privát üzenetben. Amennyiben a nyertes Játékos az értesítésre a két napos határidőn belül nem reagál, úgy a Nyereményre a továbbiakban nem jogosult.


 

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :