Újság!
Betöltés...

Egy patinás üvegház

Egy szép üvegház - még ha egy megmentett régi darabról is beszélünk - sok esetben kuriózumnak számít. Ezért, ha kertészkedni szerető tulajdonosokhoz kerül, akkor szinte biztosak lehetünk abban, hogy olyan ötletekkel és dekorációkkal fogunk találkozni, ami szemnek és léleknek egyaránt kellemes lesz.
Bár ez a vörösfenyőből készült üvegház nem szigetelt, a növények mégis igen jól viselik benne a téli hideget.
A praktikus kerti munkaasztalon kívül találni itt lelógatott fonott kosarakat, üldögélésre csábító székeket és egy citrusokkal telepakolt asztalt is.

Ám mindez kevés lenne a hobbikertész számára, ezért közvetlenül mellette egy igazán trendi kis veteményes kertet is találni.

Kellemes kerti sétát kívánok Nektek ehhez a kis gyöngyszemhez!
Fotók: Cecilia Nordstrand


Ha megtetszettek a kerti kiegészítők, akkor gyere és nézz szét ITT:

Dekor&Mentha Shop vásárlásA szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :