Újság!
Betöltés...

Egy patinás üvegház

Egy szép üvegház - még ha egy megmentett régi darabról is beszélünk - sok esetben kuriózumnak számít. Ezért, ha kertészkedni szerető tulajdonosokhoz kerül, akkor szinte biztosak lehetünk abban, hogy olyan ötletekkel és dekorációkkal fogunk találkozni, ami szemnek és léleknek egyaránt kellemes lesz.Bár ez a vörösfenyőből készült üvegház nem szigetelt, a növények mégis igen jól viselik benne a téli hideget.
A praktikus kerti munkaasztalon kívül találni itt lelógatott fonott kosarakat, üldögélésre csábító székeket és egy citrusokkal telepakolt asztalt is.

Ám mindez kevés lenne a hobbikertész számára, ezért közvetlenül mellette egy igazán trendi kis veteményes kertet is találni.

Kellemes kerti sétát kívánok Nektek ehhez a kis gyöngyszemhez!
Fotók: Cecilia Nordstrand

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :