Újság!
Betöltés...

Fess egy szőnyeget!

Mindig ámulattal néztem azokat a terasz fotókat, ahol egy szőnyeg is a dekoráció része. Egy kültéri padlóborítás, kényelmes és szép látvány, de ha valaki már tudja, hogy milyen egy teraszt nap, mint nap tisztán tartani, akkor a következő képek láttán biztos jó ötletnek fogja tartani ezt a jóval egyszerűbb megoldást.



Szeretem az egyszerű megoldásokat, és bár nem ez a színösszeállítás áll hozzám a legközelebb, azért őszintén azt kell mondjam, hogy ilyen vidám színekkel egész évben csakis energikus és friss nyári hangulatot vihetünk a teraszunkra.
Természetesen a mintákat saját egyéni ízlésünk és kertünk stílusa is meghatározhatja. Ehhez, a héten még találtok itt pár ötletet.

A következő képeken látható az elkészítés menete:

 Alapos tisztításon kell átessen a felület, majd hagyjuk megszáradni.

 Kijelölve a területet biztosak lehetünk benne, hogy a festék nem fog megfolyni.
 Alapozás

Egy világos színű festék lett a szőnyeg alap színe.

A kivágott mintát átrajzoljuk a már festett felületre.

 Végül az eredmény:


Forrás

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :