Újság!
Betöltés...

Exkluzív Dekor&Mentha Tulipán-Kollekciók

Virághagymákkal olyan színáradatot vihetünk a kertbe, amiről sok növény esetében nem is álmodhatunk. Sőt, a most összeállított Dekor&Mentha Tulipán-kollekciók egy teljesen egyedi és merőben új szemszögből közelítik meg a tavaszi virágágyások és kaspók lehetőségeit.


Pár héttel ezelőtt hatalmas örömmel láttam neki a virághagymák feltöltésének, mert szerintem idén egyik kollekció szebb, mint a másik, amivel tökéletes tavaszi virágágyásokat lehet kialakítani. Mégis miután befejeztem, hiányérzetem támadt egy szerintem nagyon is izgalmas összeállítás esetében.
Ezért a most következő tulipán kollekciók, amelyek az elmúlt hetekben álltak össze és váltak megvalósítható újdonsággá, egy teljesen új szemszögből közelítik meg a tavaszi virágágyások vagy kaspók lehetőségeit.
Itt fontos megemlíteni, hogy bár elsőre soknak tűnhet a csomagban talált virághagyma, egy nagyobb méretű kaspót tökéletesen kitölt egy ekkora mennyiség. Az ősszel teleültetett kaspó vagy cserép, pedig tavaszra a terasz ékszerévé válhat, miközben egy virágágyást könnyed színpompával boríthat be.

A csomagba bekerült tulipánok mindegyike nagyon különleges és divatos tulipán fajta, amelyek így együtt egy korai illetve egy késői virágzású csomagot alkotnak. Mire elvirágzik az egyik kollekció rögtön virágzásnak indul a másik hármas tulipán összeállítás.

Érdemes elgondolkodni azon, hogy kertünknek vagy erkélyünknek mikor van inkább szüksége egy plusz színbombára, ami lendülettel és energiával tölti meg a teret. Ezek nem hagyományos színösszeállítások, viszont (itt elnézést kérek a férfi olvasóktól) ízig-vérig nőies színek, amelyek önmagukban is, de így együtt, egymást erősítve még inkább felébresztenek majd minket a téli kábultságból.

Korai Karnevál Kollekció:


  • Couleur Cardinal (10 db): Egy elegáns piros rózsa a lila szín érintésével.
  • Princess Irene (10 db): Egy csöppnyi napfény, szirmain kékes - zöld levél mintával.
  • Royal Acres (7 db): Ez a telt szirmú lila tulipán illattal is megajándékoz minket.


Késői Bársony Kollekció:


  • Uncle Tom (7 db): Mély bordó, telt szirmú, szinte pünkösdi rózsára hasonlító tulipán.
  • Purple Dream (7 db): Egy könnyed és elegáns liliom virágú tulipán.
  • Orange Princess (7 db): Ezt a telt szirmú tulipánt, a gazdag narancssárga színek és gránát-piros cirmok díszitik.


Ha bármelyik összeállítás megtetszett, akkor az alábbi linkeken 
tudod megrendelni:

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :