Újság!
Betöltés...

Szép magyar kertek a tévében

Az egy évvel ezelőtt indult Kertszépítők című magyar kertműsor segítségével nem mindennapi kertek elkészítésének lehettünk a szemtanúi. Aki egy kicsit figyelt is az elhangzottakra, az biztos tanult belőlük, és talán hasznosította is ezt a tudást a kertjében. 


Talán elmondható, hogy ilyen típusú kertműsor még nem igazán készült hazai terepen, ezért a kerteket bemutató, majd a tervezési szempontokról és a kivitelezésről is szót ejtő műsor sokunk számára hasznos volt az elmúlt egy évben.

Figyelembe véve az angliai kertészműsorok mennyiségét és az ott található egy városra jutó szép és jól tervezett kertek arányát, még nagyon sok ehhez hasonló műsorra van szükségünk, hogy hasonló arányban találkozzunk a kis utcák mélyén vagy épp a városi dzsungelekben felfedezhető hangulatos kertekkel.

A Kertszépítők 8. adása nekem különösen tetszett, az összeválogatott kertek különbözősége és a végeredmény látványa miatt. Mert lehet jó adottságú egy kert, ha semmit sem kezd vele a tulajdonos, de egy belvárosi udvarral sokszor nem is tudnak mit kezdeni az ott lakók.
Ha kíváncsi vagy a mostani adásra, akkor kattints a videora:
A tihanyi kert végeredménye:




Belvárosi udvar előtte:



Utána:


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :