Újság!
Betöltés...

"Lakjunk jól" a kertben is!

Ha valakinek bármi kétsége lenne afelől, hogy kertépítésbe fogni csak elhatározás kérdése,
akkor íme egy remek példa.

Andrea, a Lakjunk jól blog írója - ahogy sok más esetben is látni - listájának utolsó pontjaira tűzte a kert rendbe tételét, mert előbb mindig a házat és annak belső tereit szeretjük harmóniában látni önmagunkkal.

Ám a nyár elején megrendezett Engedj Betekintést Kertedbe, Dekor&Mentha versenykertjei láttán, Andrea és családja úgy döntött, hogy belefognak a kertépítés nagy kalandjába, és a sárgára száradt kertet a család kedvenc pihenőjévé alakítják.


Igazán megtisztelőnek érzem minden versenyző nevében, hogy Andrea innen vette az erőt és a kezdő lendületet ehhez a kertÁTalakításhoz.
Ha a meggyőző képek láttán további részletekre is kíváncsiak vagytok, akkor a Lakjunk jól blogon lépésről - lépésre, pontos költségvetéssel követhetitek nyomon kertjük felújítását.
ELŐTTE:


UTÁNA:

Képek forrása: LAKJUNK JÓL

Ha Te is szeretnél bátorságot gyűjteni az előtted álló nagy kertÁTalakításhoz, akkor
NÉZZ BE 2013-HOBBIKERTJEIBE:

Legromantikusabb Kertek
Legélhetőbb Kertek 
Legszebb Városi Kertek
Legszebb Ehető Kertek

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :