Újság!
Betöltés...

Gyógynövények modern csomagolásban

Már első ránézésre megtetszett az üveg és a csomagolása. Hogy milyen illatokat rejthet, azt persze nem tudhatom, de szimpatikus volt a Mood (hangulat/lélek), Mind (elme) és Body (test) csoportosítás, ami teljes egészében lefedi az embert magát.


Családomat kikészítve a fürdőkád köré legalább 5-6 tusfürdőt szeretek pakolni, és épp a pillanatnyi hangulatom szerint használom az illatokat. Éppen ezért is tetszett meg ez a kollekció, ami csak egy jól kidolgozott tanulmányként készült el az egyik amerikai egyetemen.

A Herbalist&Alchemist egy valóban létező cég, ahol gyógynövényekből készítik el a termékeket, bár sokkal visszafogottabb külsővel csomagolják azokat.  Most viszont egy olyan lehetőséget kapott ez a cég, amivel egy teljesen új közönség felé is nyithat. Ha akar...
Rád is hatással vannak az illatok?






Forrás

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :