Újság!
Betöltés...

Hulló falevelek a házban

A színesen hulló falevelek látványakor mindig valami kellemesen bizsergető érzés jár át. Szeretem a színek kavalkádját és a velük járó szinte lelassult pillanatot. Ez a dekoráció, pedig nem csak lelassítja, hanem meg is állítja az ősznek ezt a varázslatosan színes világát.


Olyan lámpát keress hozzá az otthonodban, ami alatt elég sokat és hosszan szoktál üldögélni. A kreatív hobby boltok ezidő tájt tömve vannak őszi dekorációs kiegészítőkkel, például színes falevelekkel is. Ezeket meg csak egyszer kell megvenned és minden évben újra meg újra felhasználhatod az őszi szezon kezdetén a hangulatodnak megfelelően.

Természetesen megoldhatod a kertben talált eredeti levelekkel is, de azok előbb-utóbb szemetelni fognak és elveszítik a színűket. Porallergiás gyerekkel pedig úgy érzem, éppen eleget takarítok ahhoz, hogy felesleges szemetet ne teremtsek magamnak a házban.

Szükséged lesz hozzá:

  • falevelek
  • damil
  • ragasztópisztoly
  • ragasztószalag
  • olló


Csoportosítsd a leveleket méret szerint.
Fentről lefelé egyre kisebb méretűeket lógass majd fel.

Rögzítsd a damil végét egy papírra.

A faleveleket forró ragasztóval rögzítsd a damilra.
Forrás

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :