Újság!
Betöltés...

Kerti ötletek: Nappali a kertben

A terasz és a kert ideális esetben a kikapcsolódás és a feltöltődés helye.

És ha így van, miért ne alakítanánk ki egy kerti nappalit, ahová kiülhetünk olvasgatni, barátokat fogadni vagy egyszerűen csak élvezni a természetet, a kertünk látványát, a friss levegőt.

Egy kerti nappali kialakítása tulajdonképpen saját magunk kényeztetése. Egy kényelmes kanapé, párnák, szép gyertyák, lámpák, kosarak, növények és számos apró kiegészítő tárgy teheti nemcsak kényelmessé, de széppé, meghitté is. Talán kicsit macerásnak tűnhet, hiszen ezen tárgyak többségét éjszakára vagy hosszabb időre nem hagyhatjuk a szabad ég alatt, de ne legyünk restek, meglátják, megéri a fáradtságot.


Forrás
Erről még több fotó a www.otthonteremto.hu-n


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :