Újság!
Betöltés...

Egy téliesített nyári terasz

Jó lenne egy télen - nyáron időjárástól függően variálható zárt vagy épp nyitott terasz?
Ez biztos sok erkély és terasz tulajdonosnak eszébe jutott már, csak nem feltétlen találta rá a megoldást.


Az idén tavasszal megrendezett Construma-n találkoztam először ezzel a rendszerrel élőben és rögtön elképzeltem, hogy télre micsoda üvegházzá tudnám alakítani a konyha előtt lévő fantasztikus tájolású teraszt. Mert mekkora szerencse, ha a növények nem csak sötétben kuksolva várják a tavasz érkezését, hanem egész télen körbe ölelnek minket.

Ha ráadásként a terasz egy jól kialakított plusz nappaliként funkcionál, akkor csak külön öröm lehet a családnak a meghosszabbított, szinte egész éves teraszolási idény. Mert egy kellemesen napos téli időben szinte mediterrán időjárás is kialakulhat ebben a mobil üvegházban.




Forrás

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :