Újság!
Betöltés...

Készülj, mert a téli kert is szép!

Egy különös meglepetéssel szeretném ünnepelni az adventi időszakot, amihez természetesen a TI segítségetekre is szükség van.

Forrás

A nyáron megrendezett Engedj Betekintést Kertedbe verseny során hihetetlen mennyiségű szépséges kertet járhattunk végig és ismerhettük meg a történetüket. Aki figyelt, az biztos sokat is tanult a többi kertfotó láttán.
Most, hogy itt a hideg évszak, mi egyre inkább a szobánkba húzódunk. Ám a deres reggelek közeledtével olyan változásokon mennek keresztül a növényeink, amelyet úgy gondolom ismét érdemes lehet a nagy közönség elé tárni. Mert, ahogy a tavasznak és a nyárnak, úgy a téli hideg reggeleknek is megvan a maga szépsége, nem is beszélve a havas táj látványáról, amelyet szintén lehet nagyon - nagyon szeretni.
Mivel az adventi időszakot szeretném színesebbé és kertfüggőbbé varázsolni ezzel a kis játékkal, ezért jelenleg a verseny jelleget mellőzném. Advent a várakozás és az öröm időszaka, amit csak még teljesebbé szeretnék Nektek tenni a kertfotóitok által itt a Dekor&Mentha blogon.
Remélem egyetértetek velem és olyan képeket fogtok küldeni, ami csak még szebbé varázsolja az évnek ezt a különleges időszakát.

Olyan képeket küldjél, amin látszik a kerted, vagy annak egy részlete a tél nyomaival. Egy deres, zúzmarás reggel, vagy akár egy hótakaróval fedett kert.

Forrás

Forrás
A lehetőség szerint 300KB-nál kisebb képeket erre a címre küldheted:
dekoresmentha[at]gmail.com




A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :