Újság!
Betöltés...

Ősszel is étkezz a kertben!

Érdemes kihasználni minden egyes napot az őszből, amikor a reggeli köd és eső után még egy kis nyár végi napsütésben és melegben lehet részünk.


Én azok közé a kertfüggők közé tartozom, akik bizonyos hőmérséklet alatt csak több réteg pulóverben tudnak a kertben ügyködni vagy akár pihenni is. Ezért kifejezetten nagy öröm számomra, hogy a nyár egyelőre nem adja fel, hanem még minden nap megmutat magából egy keveset.

Az ősz közeledtével ne feledkezz meg a fák lombjával, vagy a pergolával, esetleg idáig a napernyővel árnyékolt kültéri étkeződről, mert még pár napig (jobb esetben pár hétig) maximálisan kihasználhatod családi étkezések, baráti beszélgetések színtereként. Az ősz különleges színei és fényei teljesen más miliőt teremtenek majd köréd.

Kerti parti az őszi kertben!










Forrás


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :