Újság!
Betöltés...

Ékszer vagy minikert?

Szinte nincsen olyan nő a földön, aki ne rajongana az ékszerekért. Az egyszerű bizsutól, a különleges egyedi darabokon át, egészen a képen látható gondozásra szoruló szépségekig.


Nekem idáig nem igazán jutott eszembe, hogy pozsgásokkal telepakolt gyűrűt viseljek az ujjamon, ám az életteli változatos minták mindenképp meghozták hozzá a kedvemet.

Ezzel a gyűrűvel nem ajánlott kezet mosni, fürdeni, és mosogatni sem, viszont pár naponta ajánlott a locsolása vagy pontosabban egy kis frissítő permet, amit magába szívva újra legszebb formáját mutatja nekünk.

A mini kertek szerelmeseinek igazán jó hír, hogy egy ilyen ékszer folyamatos gondozást és törődést igényel.




Forrás

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :