Újság!
Betöltés...

Lakberendezési hírek

Hírek Ilditől és a lakberendezési portálunkról:


Örömteli, hogy ilyen sokan olvassátok a blogot és kértek lakberendezési tanácsokat, de „sajnos” olyan sok levél érkezik, hogy nem győzök rá válaszolni. Ott tartunk, hogy lassan napi 8 órás munkaidőt kitenne, ha minden kérdésre válaszolni szeretnék. Mivel – szintén sajnos – dolgoznom is kell, nem jut idő minden levélre. Ezúton kérek elnézést azoktól, akik kimaradtak.
Természetesen továbbra is várom a leveleket, kérdéseket, de megértéseteket kérem, ha nem jut idő mindenkire. De ne adjátok fel, ha nem túl sürgős, akkor kérdezzetek és addig is lakberendezzetek bátran!


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :