Újság!
Betöltés...

Készíts velem kerti dekorációt!

Szeretnélek meghívni most szombaton (2013.06.01.) egy kreatív dekorációs workshopra, ahol egy különlegesen szép egyedi lámpást készíthetsz el velem már a nyári estékre hangolódva.


A Praktiker által meghirdetett e havi workshop-on, egy a Dekor&Mentha blog-hoz illő kerti dekorációt készítünk majd el, ahol már az összeállításra kiválogatott alapanyagok is igen izgalmas programot ígérnek.

Ha szeretsz saját magad alkotni egyéni kivitelezésű tárgyakat, akkor 2013. június 1. (szombat) találkozzunk a Bécsi úti Praktiker-ben reggel 10 órakor.
A részvétel INGYENES, ám REGISZTRÁCIÓHOZ kötött. Azaz, ha részt szeretnél venni, akkor regisztrálj a praktiker.workshop@gmail.com email címre küldött üzenettel. Az üzenet tartalmazza a regisztráló nevét, telefonos elérhetőségét, valamint állandó lakcímét.

Regisztrálj és gyere velem alkotni!

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :