Újság!
Betöltés...

Asztalba zárt természet

Aki szereti maga körül a természetet, annak szinte kötelező beszereznie egy ilyen asztalt.


Egy mindössze 25 éves tervező, Emily Wettstein álmodta meg ezt az asztalt, mely nem csak a természetet, a természetesség ígéretét, hanem magát a természetet hozza a lakásba. Az asztal váza acél, az asztallap tömör diófa, egyszerűen csodás felület. Ennek a vízszintes felületnek a közepébe lett beállítva egy plexi tárolóedény, mely jelen esetben egy ültetőedény funkcióját látja el. Az asztal lapjába hagyott nyílás szépen követi a fa természetes rajzolatát. Ezen a nyíláson keresztül kandikálnak ki az alsó edénybe ültetett növények.

A bemutatódarabba füvet ültettek. Pontosabban nem ültették, hanem a magot vetették el, melyből a fű már eleve a nyíláson áttörve bújhatott ki. De természetesen nemcsak fű, hanem más növény is szóba jöhet. Remekül mutatna például bármely gabonaféle vagy akár egy színesebb, dekoratív virágkompozíció is.




Forrás

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :