Újság!
Betöltés...

Kert a házi kedvencnek

Brian Patrick Flynn, aki designerként dolgozik és ezzel a szemlélettel igyekszik megoldani a rátalált feladatokat, jelenleg egy olyan kutyabarát kertet alakított ki, ami első pillantással magával ragadott.


Patrick javára legyen mondva, hogy nem zárta ki a növényeket a kertből, sőt füvet is (ha nem is élő gyepet) varázsolt a teljes kert hosszára, ami igazán friss és üde hatást kelt.

A kertet határoló kerítéselemeket sötétszürke színnel festette le, ami első olvasatra nyomasztónak tűnhet egy kis méretű árnyékos kertben, ám az élénk piros kiegészítők és a zöld növényzet olyan kontrasztot alkotnak ezzel a színnel, ami megfelelő lendületet visz ebbe a kis térbe is.

Azok, akik szeretik a praktikus és design-os darabokat, kifejezetten kedvelni fogják ezt a kültéri szobát, ami teljes egészében a házi kedvenc és természetesen gazdájának tökéletes komfortérzetéhez lett igazítva.










Forrás

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :