Újság!
Betöltés...

Rusztikusan modern - Egyedi kerti bútorok

Ezekre a stílusos és modern bútorokra a visszafogott francia romantika lehetne a legjobb jelző. Stílusosságukon kívül fontos szempont volt, hogy ne csak dísztárgyak legyenek a kertben vagy a lakásban, hanem mindennapi kényelmes bútorokká lépjenek elő, amelyekre már alig várjuk, hogy leheveredhessünk.


Durva faágakat és farönköket kombináltak össze fényesre csiszolt lapokkal, ami egy tökéletesen jól használható, látványos bútort eredményezett. A fatörzs tökéletlensége és az asztallap fehér szabályossága olyan kontrasztot alkot, ami miatt nem tudsz szabadulni a látványától. (Nekem nehezen ment.)

Egyik legjobb példa erre a kültéri bárasztal, ahol a bárpult egyik oldalát egy lecsupaszított fatörzs tartja, miközben a pultban mélyedéseket találunk borhűtésre és mindenféle kisebb mártogatásra szánt szószok tálalására.

Színeivel és egyszerűségével olyan hatást kelt, mintha modern provence-i költözne a kertbe.











A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :