Újság!
Betöltés...

A tyúkólból lett pálmaház

A verandák megszállottja vagyok.
Lotta Hogrell vidéki háza mellett található tyúkólból kialalkított üvegezett helyiség, kifejezetten ötletadó példa minden veranda rajongó számára.


Ahogy az sokszor lenni szokott előbb érkezett a gomb, és csak után a kabát. Azaz hamarabb sikerült bevásárolni néhány citrom és narancsfát, mint hogy lett volna számukra átteleltetésre alkalmas helyiség. Majd jött az ötlet, és a tyúkól tetejére jól szigetelő plexi lapok (polikarbonát lemez) kerültek, ami friss lendületet adott ennek a régi háznak és természetesen a benne élőknek is.
Végeredményben pedig a növényházzá alakított tyúkól nem csak a kertkapcsolatot teszi lehetővé a tulajdonosoknak, hanem a vendégek számára egy plusz szobát is biztosít, amit a benne elhelyezett széles pad tesz lehetővé.

Gyere és gyűjts ötleteket!


Forrás

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :