Újság!
Betöltés...

2012 karácsonya az IKEA-ban!

Úgy tűnik, hogy a tavalyi karácsonyi IKEA-s bejegyzésemnek volt némi pozitív hatása. Mivel nálam a karácsonyi készülődés sosem telhet el IKEA látogatás nélkül, ezért múlt héten ismét elzarándokoltam és meglepetésemre idén egy karácsonyi hangulattól zsúfolt áruház fogadott.
Tavaly szomorúan tapasztaltam, hogy november közepén tulajdonképpen már szinte semmit sem lehet kapni a karácsonyi kollekcióból. Idén a termékeknek több mint felével találkoztam, és a süteményes dobozra - amit a polcokon csomagolva nem, de mintadarabként megtaláltam - ígéretet kaptam, hogy ezen a héten újra szállítják.

Ezért én most képekben összegyűjtöttem a kedvenceimet, amelyeket még megtalálhattok az áruházban.
Válogassatok kedvetekre!
Forrás

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :