Újság!
Betöltés...

Lakberendezés: Egy szoba három arca


A lakberendezésben talán az a legszebb, hogy az adott tér nyújtotta rengeteg lehetőség között megtaláljuk azt, amelyik leginkább megfelel a saját elképzeléseinknek. Íme, ennek a nappalinak három arca. Mindhárom variáció modern, letisztult és fiatalos, mégis mindegyik egy kicsit más.


1. Fehér falak és fehér padló, melyekből kihívóan emelkednek ki az egyébként visszafogott barna és szürke árnyalatú bútorok. A fehér, króm és üveg kiegészítők tovább fokozzák az abszolút trendi, modern hatást.

2. A szoba fala halvány krémszínű, egyik oldalon világos kőborítással. Visszafogott és elegáns. Itt a választott bútoroknak és kiegészítőknek köszönhetően a természetesség került előtérbe. Az ülőgarnitúrát nem a falakkal párhuzamosan, hanem 45 °-ban elfordítva helyezték el, ezzel sokkal meghittebbé, barátságosabbá tették teret.


3. A halványságra falhoz és a sötét kőborításhoz fehér korpuszbútorokat választottak, amitől a helyiség fiatalos lendületet kapott. Ezt erősítik az olívzöld kanapé és a hasonló árnyalatú kiegészítők.


Erről még több fotó a www.otthonteremto.hu-n


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :