Újság!
Betöltés...

Skanzen, az Időkapu

Mi az augusztus 20-át tömeg nélkül ünnepeltük a Szentendrei Skanzenben. Nem állítom, hogy csak egyedül bóklásztunk a szebbnél - szebb épületek és udvarok között, de itt legalább elfértünk és nem tapostuk le egymás lábát, mint más budapesti rendezvényen.


A Szentendrei Skanzen az a hely, ahová elvisszük a külföldi rokonokat, barátokat, vagy esetleg osztálykirándulás alkalmával végig rohanunk rajta. De ezek egyike sem rólunk szól.

Nekem ezen a napon volt szerencsém úgy nézni ezt a különleges helyet, ahogyan engem megszólított. Kis házak udvarok, tornácok, porták, lócák, kertek és mind más - más időszakból, illetve tájegységről érkezett.
Egy Időkapu Budapest határában!




Szélmalom

Száraz malom









Játékok, amik feledhetetlenek voltak.


 
 

A lóca, szinte minden ház elmaradhatatlan része.



















Röviden, hogy miért ezt a helyszínt választottam, amikor az ország apraja - nagyja rendezvényről rendezvényre jár:
  1. Ingyenes volt a belépő!!!
  2. Hétpróbás honfoglaló játékok szórakoztatták a kicsiket és a nagyokat is.
  3. Hatalmas a tér, ahol az energiagombócok kedvükre rohangálhatnak.
  4. Itt látni és érezni is lehet a szépet!
Úgy gondolom ezt több, mint meggyőző!
    Ha tetszik a blogom, akkor szavazz az Életmód kategóriában indult Dekor&Mentha blogra a Goldenblog 2012 versenyen. Szavazás itt!

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :