Újság!
Betöltés...

Kertész csajok és az Év Kertfotósa

A jó kertfotósnak nem elég egy szép virágot, vagy kertrészt lefotóznia, a pillanatot, az ízeket és az illatokat is sejtetnie kell egy - egy jól elkészült képén.

Idén Paul Debois az Év Kertfotósa 43 kertészkéz megörökítésével nyerte el ezt a díjat, amelyekben ha jól megnézzük, akár felismerhetjük saját kezünk lenyomatát is.


Ám Paul Debois-nak van egy másik fotó sorozata is, ami legalább ennyire megkapó, mint ez. Olyan hölgyekről készült, akik írnak, bloggolnak, esetleg rádióznak, miközben elszántan népszerűsítik a kertészkedést és a termelj magadnak szemléletet (Grow your own). De nem csak írnak róla, hanem meg is ragadják az ásó végét és tesznek is a földért, amit magukénak éreznek. Szóval, igazi belevaló kertész csajokról van itt szó!

A fotósorozat 30 hölgyet örökített meg 30 különböző pillanatban a saját paradicsomi kertjében, ahol teljesen egyedi arcát láthatjuk mind a kertnek és a kertésznek egyaránt.

Nézzétek úgy, mint egy kiállítást!















Íme, a nyertes kép, amit érdemes egyenként is megnézni. 
 
Forrás

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :