Újság!
Betöltés...

Hogyan készíts szárzellerből RÓZSÁT - (DIY)

Nigella óta rajongok az angol szárzellerért, akár nyersen, mártogatva vagy főzve. Szinte nincsen olyan feldolgozási módja, amiért lemondjak róla.
Most viszont találtam egy újabb ötletet, amiért kénytelen leszek szárzellert vásárolni.Szükséges hozzá a jókedv és humor!!! :)

Ki gondolná, hogy a szárzeller végét lenyisszantva ilyen csodás rózsás motívumot kaphatunk, amit némi festékkel bekenve papírra is nyomtathatunk. Szerintem ezt nem csak a gyerekek, hanem mi magunk is élvezettel készítenénk el barátainknak. Ha ajándéknak szánjuk, akkor egy kis csillámpor megkoronázhatja az összhatást.

Forrás

Jó nyomdázást!

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :