Újság!
Betöltés...

Hortus 2012 és egy JÁTÉK!!!

Aki rendszeres látogatója a Hortus Hungaricusnak, az tudja, hogy ez az év kihagyhatatlan kertészeti eseményei közé tartozik. Mert ez nem csak vásár, hanem ötletektől zsúfolt alkotásra inspiráló hely, amire most BELÉPŐJEGYET nyerhetsz itt a Dekor&Mentha blogon !!!

Nyerj belépőjegyet!


Minden évben csodás lakóterek születnek rengeteg növény és virág segítségével a 10 négyzetméteres szürke padlószőnyeggel borított standokon. Itt aztán bőven lehet ötleteket gyűjteni a virágos otthon megvalósításához. Igazából kedvem lenne beköltözni egy - egy különlegesebb virágos enteriőrbe. De ne hidd azt, hogy ezt nem lehet tovább fokozni, mert idén a Virágkötészeti kupa alkotásai az "Aranyló Ősz" jegyében készülnek. Az „Őszi kopogtatók” levelekből, termésekből, indákból, növényekből készülhetnek, míg az ősz istennője, Carpó tiszteletére készített csokrokhoz virágok is felhasználhatók. Bárki benevezhet a kézben készített csokrok pályázatára, ahol a „Legszebb Őszi Csokor” címéért szállhatnak versenybe az amatőr és profi virágkötők.
Idén egy új rendezvénnyel is találkozhatunk a Hortuson, ami inkább hozzáállásában újdonság, mint sem látványában. Bár ki tudja??? :) A Jövő Kertépítő Mesterei olyan szakoktatásban résztvevő diákok, valamint a frissen végzett tanulók, akik most megmutathatják tudásukat, elképzeléseiket és megkezdhetik jövőjük építését. Már kíváncsian várom az ötleteiket.

És, hogy ne csak a felnőttek vegyék ki részüket ebből a nagy rendezvényből, ezért a "Kertész leszek" - óvodás kertépítő versenyen több, mint 2000 ovis alkotását nézheted meg, akik elsősorban kedvenc meséik helyszíneit jelenítik meg nekünk apró tündérkert formájában.
Ha családostól érkeznél, akkor lesz itt mini vidámpark, kézműves játéksziget a gyerekeknek, étel - ital és koncertek kicsiknek, nagyoknak. Szóval, a szórakozásról sem kell lemondania annak, aki lazítani is szeretne ezen a hétvégén.
  
Idén 5 db BELÉPŐJEGYET sorsolok ki a 2012 szeptember 21 - 23. között megrendezendő Hortus Hungaricus kertészeti rendezvényre.

Azok a Dekor&Mentha olvasók, akik az alábbi kérdésre 2012. szeptember 15. (szombat) este 8 óráig  elküldik a helyes választ
dekoresmentha[at]gmail.com e-mail címre,
sorsoláson vesznek részt és megnyerhetik az
5 db BELÉPŐJEGY EGYIKÉT!!!


Kérdés:
"Idén hanyadik alkalommal rendezik meg a Kertépítő Mesterek versenyét?"


Ha tetszik a blogom, akkor szavazz az Életmód kategóriában indult Dekor&Mentha blogra a Goldenblog 2012 versenyen. Szavazás itt!

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :