Újság!
Betöltés...

Kertberendezés: Otthoni iroda a kertben

Ha a lakáson kívül, de ahhoz közel szeretnénk berendezni az irodánkat, nem is találhatnánk jobb megoldást, mint ezt a kis kerti dobozt.Az OfficePOD tervezése ez a remek kis kerti kuckó, mely nem túl nagy, de home office-nak tökéletesen megfelel. Itt el lehet bújni a család többi tagja elől, zavartalanul dolgozhatunk, internetezhetünk vagy akár lazíthatunk. Mégsem vagyunk messze, ráadásul a kert látványát is élvezhetjük munka közben. Felépítése csak pillanatok kérdése és a tervezők a mai trendeknek megfellően természetesen gondoltak a környezetvédelemre is: ez a házikó tökéletes menedék az öko-tudatos vásárlóknak, hiszem remek szigetelésének és különleges hűtési rendszerének köszönhetően meglehetősen alacsony ez energiafelhasználása.


Forrás


Erről még több fotó a www.otthonteremto.hu-n

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :