Újság!
Betöltés...

Otthon virágosan

A virág- és növényminták nagy divatnak örvendenek a ruhákon, cipőkön, szekrényeken, a szoba falán vagy csak a tányér szélén.


De ki gondolná, hogy mindezt csupa kék - fehér hangulattal is le lehet önteni? Csak az árnyalatot kell kiválasztani, hogy megtaláljuk a stílusunknak megfelelő virágos belteret. 


 
Itt a víz frissessége ölel körül a pihenés perceiben.

 
Nem gond a hiányos étkészlet, ha azonos a koncepció: Kék virágos tányérok és tálak egy asztalon.

Hófehér fal elé állítva csodásan mutat egy ilyen kék mintás fotel.

Forrás
Számomra ez az IGAZI. A fakó kék szírmok szürke levelekkel keverednek a tökéletesen modern, de mégis romantikus otthonban.

Ha tetszik a blogom, akkor szavazz az Életmód kategóriában indult Dekor&Mentha blogra a Goldenblog 2012 versenyen. Szavazás ITT!


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

2 megjegyzés :

Olgis írta...

Már régebben szavaztam!Üdv.Olgi néni.

Borbás Ági írta...

Köszönöm Olgi néni! :)))