Újság!
Betöltés...

Designtárgyak: Safari a kertben

Egy mutatós virágtartó, mely egyaránt használható a kertben és a lakásban is.


Kenneth Cobonpue tervezte ezeket a remek virágtartókat, melyeket – találóan – a Safari névre keresztelt. Az ívelt formák, a szögletes lábak, a nem éppen derékszögben futó vonalak egyedivé, a helyiség meghatározó tárgyaivá teszi a virágtartókat. A forma egészen különleges, modern, de mégis szeszélyes és személyes. Az alapanyagnak és a designnak köszönhetően akár beltéren, akár kültéren használhatók, különösen az alacsonyabb növények mutatnak jól benne.  Fekete, natúr, szürke valamint terracotta színben, természetesen több méretben rendelhető. Forgalmazó: Hive.


Forrás
Ha tetszik a blog, akkor szavazz az Életmód kategóriában indult Dekor&Mentha blogra a Goldenblog 2012 versenyen. Szavazás itt!


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :