Újság!
Betöltés...

Új ötletek és katalógus az IKEA- tól

Mindig elámulok, hogy hogyan képes az IKEA évről - évre megújulni. Idén számtalan új ötlettel és termékkel inspirálnak minket a textilek kreatívabb felhasználására. Ugyanis ebben az évben a TEXTILEK körül forog a világ az IKEA-ban.



Nem egyszerűen csak függönyvarrás a céljuk, hanem hogy olyan módon kezdd el használni a textileket, ami idáig idegen volt számodra: olló, tű, cérna (kezdő szint); festék, ragasztó (már bátrabbaknak). A lényeg, hogy "Ne dobd ki, hanem újítsd fel", ami elég merész ötlet egy multi cégtől, mert nem ehhez vagyunk hozzászokva.
Ám, ha ezekhez ötletekre van szükséged, mert szereted, ha a fantáziád szárnyal, akkor az idei katalógus ebben a segítségedre lehet, ugyanis tele van kreatívabbnál - kreatívabb tippekkel, amelyek csak arra várnak, hogy megvalósíthatsd vele önmagadat. Ha pedig attól tartasz, hogy beleunsz az azonos anyagok állandóságába, akkor jó hír, hogy pár havonta limitált szériában egyedi textiliákat lehet majd vásárolni mind a két áruházukban, amelyekre érdemes lesz vadászni.

Ugyanakkor a katalógusuk, ami eddig is inspiráló ötletekkel szolgált, most extra tartalmakkal bővítve androidos http://bit.ly/RcibB0 és IPhone/IPad http://bit.ly/OfRneo készülékekről is elérhetővé vált. Itt egy - egy szobabelső átváltoztatásával kreatív tippeket adnak, hogy megtalálhasd a magad stílusát.
Ha pedig a sok inspiráló kép és textil láttán neked is kedved támadna alkotni, de nem tudod, hogyan kezdjél hozzá, akkor az IKEA erre is gondolva három napos ingyenes varrótanfolyamot indít, amihez összesen az IKEA FAMILY KLUB tagságodnak kell meglennie.  

Most pedig ötlet gyűjtésre fel!












Forrás

Ha tetszett, akkor olvass bele ezekbe is:
Az IKEA zöld terei
2012 tavasz az IKEA- ban - KERTRE FEL!

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :