Újság!
Betöltés...

Raklapbútorok a Leonardo Kertben

Akár kertészkedni vagy dekorálni kell, a Leonardo kert csapata mindig valami látványossal és inspirálóval rukkol elő. Most épp raklapokból készítenek maguknak kerti bútorokat, amelyek között találunk egy - két igen különleges darabot is.


Az egész egy filmforgatással kezdődött, majd még jött hozzá pár adag raklap és jó néhány kertészkedni szerető kreatív ember, akik ezekből a tárgyakból színesen magával ragadó, sőt inkább pihenésre csábító bútorokat fabrikáltak és festettek.

Találtam itt fotelt, kisasztalt, kanapét, étkezőasztalt paddal, faágból ülőkét, ami utóbbira akár még rendelést is leadnék. Ám a még sok felhasználásra váró anyag láttán, ez a lista idővel csak bővülni fog. Az eddigiek alapján pedig egyre növekvő kíváncsiság ébred fel bennem, hogy még mi mindenre képes ez a kis csapat a belváros közepén.

Most pedig újrahasznosításra fel!
 Letört faágból ülőke. Kerti fészer stílusosan.


 A magaságyás hordók már gazdákra leltek és látványos elemei lettek a kertnek.

Ha ezzel a táblával találkozol Budapesten a nyolcadik kerületben, akkor megtaláltad a városi hobbikertészek paradicsomát. :)

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :