Újság!
Betöltés...

NŐK Lapja Kert és Dekor&Mentha blog

Ez a nap nagyon különleges a számomra, ugyanis a Dekor&Mentha blog ma debütál a NŐK Lapja Kert és Virág különszámában, ami egy teljesen új kertészkedésre csábító lap.

Ki ne hagyd ezt a számot idén!


Két kertbloggert mutatnak be az újság oldalain, az egyik a sokak által ismert Kreatív Kertész Dóri, míg a másik én vagyok és a számomra oly kedves Dekor&Mentha blogom. Ám, hogy ne csak magunkat fényezzük, mindent megtudhattok arról, ami a 2012-es évben a kerteket jellemzi.


Nagyon örültem ennek a felkérésnek, mert úgy éreztem, hogy végre sikerült elérni azt a hőn áhított célt, hogy az emberek felfigyeljenek a KERTBLOGGEREK csoportjára is. Ez az igen népes tábor olyan kertfüggőkből áll, akik nagyon nagy szeretettel osztják meg a tapasztalataikat és tudásukat vagy épp érdekességeket a kertvilágból, ami bárki számára könnyebbséget vagy épp érdekes olvasnivalót jelenthet a kertész mindennapokban.

Azok, akik eddig is olvasták blogomat köszönöm Nekik, ha viszont még csak most találtál ide, akkor kérlek Te is nézz körbe és érezd jó magad ezen a virágzó - zöldelő portán.

Most pedig irány az újságos! ;))

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

2 megjegyzés :

www.kiskertem.lapunk,hu írta...

Kedves ági!
gretulálok!

Borbás Ági írta...

Kedves Edit!
Köszönöm. Hihetetlen nagyon öröm volt számomra ez a felkérés, amit hetek óta alig bírtam magamban tartani. :)))