Újság!
Betöltés...

Lakberendezés: Az élet fehérben

Az idén a legtrendibb szín egyértelműen a fehér.A fehér – ki gondolná – az egyik legizgalmasabb szín, amit a lakberendezésben használhatunk. Inspiráló, lágy, kellemes benne élni. Teret ad a fantáziának, tiszta és frissítő hatású. Nagyítja a teret, szellős érzetet kelt. Nem helyezi magát előtérbe, nem hat nyomasztóan. És ami a legfontosabb: remekül variálható szinte mindennel. Az utóbbi években a fehéret eléggé kiszorította a bézs, de most újra visszatért. Íme 8 nappali, mely a fehér dicsőségét zengi.Még több fotó, lakberendezés, építkezés és kert a www.otthonteremto.hu- nA szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :