Újság!
Betöltés...

Bútordesign: Természet testközelben

Egy ágy, mely abszolút közel hozza a természetet. Testközelbe.


A Bed Somnia egy olyan ágy, mely minden oldalról remekül mutat, mégis mindenkinek elsősorban a háttámla mögötti területre téved a tekintete. A Bed Somnia a megszokottól eltérően a háttámlával nem ér véget, sőt ott kezdődik a lényeg, hiszen a háttámla mögött egy praktikus tárolórészt alakítottak ki a tervezők. Ide bármi elhelyezhető az éppen aktuális olvasnivalótól kezdve, egy kis éjszakai harapnivalón át, a meleg takarókig. Sőt, aki igazán kreatív, az egy mini gyepfelületet is kialakíthat, így hozva be a természetet a hálószobába. A teljes egészében tömörfából készült ágy egyébként 2011-ben innovációs nagydíjat nyer.

Forrás
Még több lakberendezés, építkezés és kert a http://www.otthonteremto.hu-n/

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :