Újság!
Betöltés...

GardenExpo 2012 - NYERJ BELÉPŐJEGYET!

Akár nagy a kerted vagy kicsi, esetleg egy terasznyi vagy erkélynyi, ha rádtör a természet hívó szava, akkor irány a GardenExpo 2012. március 23 - 25. között a Papp László Sportarénában, amire belépőjegyeket nyerhetsz itt a Dekor&Mentha blogon.


Az idei rendezvény különlegessége a kiállítás helyszínén felépített 10 db különböző bemutató kert, erkély, terasz valamint Kert - Térrendezés blokk, ahol ötleteket gyűjthetsz saját kerted számára, illetve ha ez nem elég, akkor kerti gépek, bútorok, szerszámok, burkolatok és kiegészítők széles választékai között válogathatsz. A kiállítás társrendezvényén a GreenExpo-n a zöld életmód újdonságairól, termékeiről illetve energiatakarékos tippekről kapsz tájékoztatást.

Ha felkeltette az érdelődésedet ez az izgalmas kiállítás, akkor csillapíthatod kertvágyadat a GardenExpo által felajánlott 3db PÁROSJEGGYEL, amit itt a Dekor&Mentha blogon nyerhetsz meg.
A játék részvételének feltételei:
  1. Kedveld a Dekor&Mentha blogot
  2. Közvetlenül a Dekor&Mentha blog Facebook oldalán kedveld és oszd meg a játékról szóló hírt. ITT
  3. Illetve küldd el a helyes választ a következő kérdésre, amihez segítségként 3 lehetséges választ is felsoroltunk:
Mi a rendezvény   fődíja?
(1. kétszemélyes wellness hétvége, 2. másfél millió Ft értékű kerti garnitúra, 3. benzinmotoros   fűnyíró)


Választ a www.gardenexpo.hu oldalon találod, amit a dekoresmentha[at]gmail.com e-mail címre "GardenExpo" felirattal küldj el.

A Játék 2012. március 19. este 8 óráig tart. A sorsolás még aznap a Random.org segítségével történik. A nyerteseket még aznap emailben értesítem, és a nevüket közzéteszem a blogon.



A tavalyi rendezvényről itt olvashatsz és kaphatsz némi ízelitőt:
GardenExpo Dekor&Mentha szemmel - 1.rész
GardenExpo Dekor&Mentha szemmel - 2.rész

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :