Újság!
Betöltés...

Valentin nap a kertben: Jégbe zárt tavasz

Ha már mínuszok vannak és porcukorrá változott az egész kert, akkor díszítsük fel izgalmas, saját készítésű Valentin napi jégszívekkel. A lényeg, hogy olyan helyre akasszuk ki a teraszon, az erkélyen vagy a kertben, ahol nap, mint nap megcsodálhatjuk, de mégis kellemes hideg járhatja át.

Csempéssz egy kis tavaszt a télbe!


Bár a kertünkben, vagy a parkokban jelenleg csak némi színes termést találhatunk erre a célra. Úgy gondolom, hogy pár szál apró szirmú virág beszerzése talán nem jelent akkora anyagi ráfordítást, mint amekkora örömöt szerezhetnek nekünk ezek a tavaszt megelőző jégszívek.

Amire szükséged lesz:
  • Szív formájú tál
  • virágszirmok
  • örökzöldek
  • fonal
  • víz

Először helyezd el a tálban a szirmokat és az örökzöld ágakat, majd öntsd rá a vizet. Ezek után rakd bele a félbehajtott fonalat a szívforma felső részére, hogy legyen mivel felakasztani.
Ha a virágszirmokat is elhelyezted a kívánt minta szerint és az akasztó is biztosan áll, akkor már csak 24 órára kell beköltöztetned a mélyhűtőbe.

Szépséges műalkotásokat mindenkinek!






A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :