Újság!
Betöltés...

Kiegészítők a kertbe: Mobil meleg

Egy zimankós, de mégis kellemes estén néha jó lenne kimenni és egy pohár borral a kezünkben élvezni a téli kertet. Nos, ha nem vetjük meg magunktól az ilyen élvezeteket, szerezzünk be egy kertben használatos tűzrakóhelyet vagy egy hordozható mini-kandallót.


Ez lehet hagyományos, fával megrakható, kovácsoltvas tűztér, vagy környezetbarát, bio-etanollal fűthető alkalmatosság. Lehet rusztikus vagy modern. Lehet egészen kicsi, az asztalra tehető vagy több személynek is körülülhető. A választék bőséges és ne gondoljuk, hogy felesleges csecse-becse: tavasszal, ősszel és bizony egy hűvösebb nyári estén is nagy hasznát vesszük majd.A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :