Újság!
Betöltés...

Kreatív ötlettár: Egyedi függöny egyszerűen

Az ötlet roppant kreatív, kivitelezni borzasztó egyszerű, a végeredmény pedig nagyon ütős.


A natúr hangulatot kedvelők imádni fogják ezt a függönyt, de modern, akár minimál környezetben is remekül mutat. Nem kell hozzá más, csak függönyanyag, filc és néhány fakarika. A filcből vágjunk kis téglalapokat, amiket a mellékelt fotó alapján először varrjunk a karikákhoz, majd a karikákat a függöny felső és alsó részéhez. Természetesen egyéb textíliát is használhatunk, a filc előnye, hogy nem kell szegni. Pillanatok alatt elkészülhetünk vele, akár régi, már megunt függönyünket is feldobhatjuk ezzel a megoldással. Karikára fel!

Még több fotó, lakberendezés, építkezés és kert a www.otthonteremto.hu- n

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :