Újság!
Betöltés...

2012 tavasz az IKEA- ban - KERTRE FEL!

Talán a karácsonyról lecsúsztatok, de most nem mondhatjátok, hogy nem szóltam időben. Ugyanis a 2012- es tavaszi IKEA kínálatában izgalmas kerti kiegészítőket és végre igazán friss bútor kollekciókat találunk, amelyek március közepétől már vásárolhatóak.


Szinte folytatva a "kis terek" kampányukat, jópofa, ötletes, színes és sokféleképpen variálható bútor kollekcióval kedveskednek az áruház tervezői az erkélyek, teraszok tulajdonosai számára. A műanyaggal bevont acél bútorok karbantartása igen egyszerű.





Ez az egymásba pakolható, időjárással szemben ellenálló bútorkollekció mesterséges fából készült, ezért könnyű súlya miatt akár naponta többször is bevállalhatjuk az rámolását. Ezen felül jól ellenáll az időjárás viszontagságaink, mint például hónak, fagynak, esőnek. Ha pedig sérülés keletkezett rajta, akkor csiszolással bármikor eltüntetheted azt.



Bár a harmadik sorozat nem tekinthető sem helytakarékosnak, sem könnyen mozgatható bútordarabnak nálam mégis ez a befutó. Szerintem már régóta hiányzott ez a fajta stílus a magyar piacról és igaz belevitték az IKEA hangulatvilágát, ám ez cseppet sem von le az értékéből. Sőt!



Az ötletes napelemmel működő kerti fényforrások egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert, és szerintem ez is azok közé a darabok közé fog tartozni idén, amelyet szívesen látunk és használunk a kertünkben.


Jókedvű társaság kedvencei lehetnek ezek a jeges borhűtők.


Rózsaimádók, IKEA- ra fel! Gondolhatjátok, hogy micsoda mosollyal nyugtáztam ezt a kollekciót. Végre eljött a mi időnk itt is! :))

Képek forrása


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :