Újság!
Betöltés...

Valentin napi apróságok: Díszes szívószál


Ez az az étkezési kellék, ami egy bizonyos kor alatt bármit finomabbá varázsol, majd ezen élmények hatására egy bizonyos kor felett ugyanezt teszi bármilyen alkoholos itallal is.

Szóval a szívószál mindenki kedvence, csak az a kérdés milyen italhoz használjuk. Reggeli kakaó, joghurtital, vagy esti koktél, ezzel a dekorációs ötlettel bárkinek kellemes perceket szerezhet Valentin nap alkalmából. Nálunk a család apraja már csak ilyen dekorációs kellékkel hajlandó joghurtot inni, pedig még kis idő hátra van.

Szükséges hozzá minimum 2 különböző színű dekorgumi, amiből nagyjából 5-5 cm magas szíveket vágtam ki. A szívek közepén 1,5 cm hosszan két párhuzamost nyisszantottam, mert így könnyedén belebújtathatóak lesznek a szívószálak. Vágás helyét egy kisebb méretű szívvel eltakartam, míg gyerkőc variációban a sok-sok összegyűlt mesehős matricákból használtam fel egyet-egyet. Mert egy igazi mesehős csakis finom és egészséges italokat iszik.

Mindenkinek kedvére való italokat kívánok ezekhez a Valentin napi szívószálakhoz!


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :