Újság!
Betöltés...

2020-as év színtrendjei & a virágoskertek kedvencei

Idén akkora szerencsében van részünk, hogy az év színeit tökéletes virágkompozíciókká és virágágyásokká formálhatjuk kertjeinkben.
Az alábbi színárnyalatok kifejezetten divatos virágokban köszönhetnek vissza a kertekben.
Úgy gondolom ennél jobb hír nem is kell ezen a tavasz csalogató napfényes téli napon.


Miközben gőzerővel a webáruház virágmagjait, dáliáit, kardvirágjait és boglárkáit állítottam csatarendbe 2020 tavaszára és nyarára, rádöbbentem, hogy csodálatos színkombinációkat találni ezekben az árnyalatokban, amelyeket kár lenne csak úgy veszni hagyni.

Aki régóta olvassa a blogot, az már biztosan tudja rólam, hogy a virágok megszállott rajongója vagyok. Ezért szereztem meg pár évvel ezelőtt a virágkötő végzettséget és mindent megteszek azért, hogy virágok vegyenek körbe az év tizenkét hónapjában.

Ebből a szenvedélyemből nem szeretnélek benneteket sem kihagyni, ezért most ebben a posztomban szeretném nektek megmutatni, hogy az idei Dekor&Mentha Shop kínálat hogyan viszonyul a 2020-as év színtrendjeihez.

Remélem nektek is elnyeri a tetszéseteket ez a virágdömping. Ha pedig további színekre és összeállításokra ösztönzött benneteket ez a poszt, akkor kattintsatok a linkekre. A szűrők segítségével bármilyen virágágyást vagy virágos dekorációt megalkothattok a saját kertetek számára.

Zöld árnyalatok a kertben

Link: Dekor&Mentha Shop zöld színű összeállításait itt találod

Kék árnyalatok a kertben

Link: Dekor&Mentha Shop kék színű összeállításait itt találod

Bíbor árnyalatok a kertben

Link: Dekor&Mentha Shop bíbor színű összeállításait itt találod

Sárgadinnye / Barack árnyalatok a kertben

Link: Dekor&Mentha Shop barack színű összeállításait itt találod

Sárga árnyalatok a kertben

Link: Dekor&Mentha Shop sárga színű összeállításait itt találod

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél mindig frissen értesülni róluk, akkor iratkozz fel a blog oldalán vagy a Facebook oldalon a "Követés funkciónál" válaszd a "Megjelenítés elsőként" lehetőséget.
Köszönöm, ha megosztod az ismerőseiddel.


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :