Újság!
Betöltés...

Dekoráció Bronz-vasárnapra

Mint említettem, karácsonyig minden héten jövök egy újabb és újabb dekorációs ötlettel, amit nem csak a lakásunkban, hanem a kertünkben vagy a teraszunkon is elkészíthetünk, hogy az adventi hangulat már az otthonunk ajtaja előtt is átjárhasson minket és mosolygósabban töltsük el a nap hátralévő részét a családunkkal.


Erre a hétre a réz illetve bronz színű dekorációkat tettem terítékre.
Nem kell hozzá sok kellék, csak néhány barnás színű termés, fűszer, valamint réz, vagy réz színű tárgy és egy kis gyertya.

De ezeket önmagukban túl unalmasnak találtam, ezért a múlt héten készült cukormázas zöldalmákat is felhasználtam, amik a fotók alapján ideális karácsonyi dekorációknak tűnnek.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :