Újság!
Betöltés...

Ezüst vasárnap a kertben

Eljött az Ezüst vasárnapi dekoráció ideje.
Erre a hétvégére fehér, ezüst és halvány rózsaszín színekkel igyekszem karácsonyi hangulatot varázsolni a kertünkbe.

 
A fehér lámpás az ezüst díszekkel, a hófehér angyallal és a halvány rózsaszín gömbökkel igazán a havas télies érzéseket keltett bennem.

Természetesen ezek hetente variálhatók, de ha valaki már most tudja, hogy milyen színeket használ fel az idei karácsonyi hangulat megteremtéséhez a lakásában, akkor érdemes az ahhoz passzoló asztali dekorációt előre elkészítenie.

Ettől függetlenül próbálok olyan dekorációs ötleteket készíteni, amiket nyugodtan kinn hagyhatunk a téli éjszakában is. Bár az elmúlt napok viharos időjárása miatt inkább védett helyre (pl.: egy fedett teraszra) állítsuk fel ezt a karácsonyt idéző alkotást.




A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :