Újság!
Betöltés...

Magyal levelek a karácsonyi tányérokban

Ez az a praktikus karácsonyi dekoráció, amit az asztalhoz ülő gyerekek nem tudnak elsőre széttépni (már ha elég vastag kartonból készítjük), és a vendégek is szívesen elteszik emlékként, hogy jövőre ők is készítsenek valami hasonlót a hozzájuk látogatóknak.

Mint minden dekorációm, ez sem igényel nagy előkészületet.
Szabadkézzel megrajzoltam a levélnek az egyik oldalát, majd a papírt félbehajtottam, és így kivágtam egy szímetrikus levélformát. Ezután a levél egyik felére felírtam a nevet ezüst színű tollal, és egy kis magyalágat rajzoltam rá.

Még fel lehet dobni, egy eredeti magyalág beszúrásával, és ezzel már a karácsonyi étkezések megkezdése előtt, tényleg elkápráztathatjuk vendégeinket, vagy családunk tagjait.

Jó étvágyat!


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :