Újság!
Betöltés...

Adventi naptár csizmácskákkal


 Bár - idő hiányában - nem vagyok híve a bonyolultabb dekorációknak, de úgy gondolom, hogy egy Adventi Naptár, amit évről évre felhasználhatunk, megéri a nagyobb energia befektetést.



Első naptáramat az öcsémnek készítettem keresztöltéssel egy 30-40 cm nagyságú mikulással a közepén. Ilyenre már régen nincsen időm, de az idei variáció sem a "gyorsan dobjuk össze" ötletek közé tartozik.
Nagymamám, akinek a segítségét kértem megjegyezte, hogy most már érti, miért kérnek ezekért az apróságokért ilyen sok pénzt.
Szóval le a kalappal, akik ezt hivatásként űzik!!!

Három színű filcből készültek: piros, fűzöld, kiwi. Ám akár négy szín is bevethető, hogy minél változatosabb legyen.
Öt fajta díszszalagot vettem, és 3db 40cm-s falécre akasztottam fel őket piros szalaggal.

Mivel csöppet későn készültek el, ezért csak jövő évi ötletként tudom ajánlani annak, aki egy ilyen szépséggel szeretné meglepni a kedvesét, vagy a gyermekét.

Akár lakás dekorációként is jól mutat, és így a vendégeket is elkápráztathatjuk vele.
Igazából mindenkinek csak ajánlani tudom.





A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :