Újság!
Betöltés...

Csillogó borostyán az ünnepi asztalon

Bár nálunk étkezések alkalmával nem csak az asztal mérete problémás, hanem az asztaltársaság egy része is (mivel gyerekeink gyorsan rámoló költöztető cégnek is beillenének), így nem feltétlenül szerencsés étkezések közben az asztalunkon tartani a fenti dekorációt.


Ettől függetlenül ez az asztali borostyán dekoráció az étkezések között is kellemes ünnepi hangulatot varázsolhat 2-3 gyertyával feldíszítve, vagy jó pár gyümölccsel körbepakolva. Ez utóbbi esetben legalább nem csak a kalória, hanem a vitamin bevitelt is biztosítjuk az étkezések között.

Fontos szempont volt a növény kiválasztásánál, hogy tartós legyen és víz nélkül is sokáig bírja, így ismét a borostyánra esett a választásom, csak most csillogóvá varázsoltam a levélkéket zöld színű zselés üvegfestékkel.

Már csak a finom ételekről kell gondoskodni.



A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :