Újság!
Betöltés...

Milyen világítást használsz a kertben, vagy a teraszon? - Szavazás!

Ha a házadhoz, vagy vidéki nyaralódhoz tartozik egy kisebb, vagy akár egy nagyobb kert, vagy akár csak egy terasz, akkor szükséged van valamilyen világításra is. Mert a nyár esti kinti üldögélésnél nincsen jobb relaxálási lehetőség. A csillagos égboltban elmélyedni, igazi feltöltődést jelent.
De jó, ha rendelkezünk a pihenőhelyhez közel valamilyen világítással, akár baráti beszélgetésekkor, akár olvasgatáskor, vagy csak egy jó pohár bor társaságában is.Milyen világítást szeretsz használni a kertedben?
  1. Lámpásokat kis mécsessel, amik villódzó fényükkel sejtelmes romantikus hangulatot teremtenek.
  2. Elektromos árammal működő lámpákat a megfelelő helyeken, mert így nincsenek sötét zugok és bármikor kertészkedhetek, bulizhatok.
  3. Napelemes felakasztható, leszúrható vagy akár kavicsba rejtett lámpásokat, amik nem igényelnek extra törődést és a számlámat sem növelik.

Kíváncsi vagyok, hogy mi számít nálatok manapság trendinek és praktikusan használható fényforrásnak a kertben?

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :