Újság!
Betöltés...

Teaidő a kertben

Mennyit álmodoztam arról a csupasz és építkezési törmelékekkel teli kert közepén, hogy egyszer a virágoktól roskadozó kertben teázó sarkot alakítok ki. Ahol majd el lehet bújni, de mégis rálátni a virágoktól hömpölygő mezőre.

Hát tessék!
Eljött a teázás pillanata a kertben.


A vágott virágágyások közvetlen közelében egy hófehér kerekasztal terítővel, teáskannával és teáscsészével csalogat a kikapcsolódásra.

A virágos összeállítást most csak összedobáltam egy kannába. Nem akartam neki nagy feneket keríteni. Azt szerettem volna, hogy lássátok, ezt bármikor ti is meg tudjátok csinálni szinte pillanatok alatt.



És ha a tea nem tartozik a kedvenceid közé, akkor egy tányér süti, vagy egy csésze habos kávé vagy akár egy pohár mentás limonádé is látványos ünnepi pillanatot tud majd varázsolni a kerted egy kis elrejtett sarkába. Egy olyan helyen, ahol képes leszel megállítani az időt és kizökkenni a szürke hétköznapokból.



Ezeket a fotókat minden kertrajongó olvasómnak küldöm, hogy leülhessen egy pillanatra a gondolataival és egy csokor virággal.
(Amaránt, Dália, Cickafark, Napfényvirág, Oregánó, Napszemvirág)









Szeretnél mindig frissen értesülni Újdonságainkról? 
Ha tetszett a poszt, akkor oszd meg ismerőseiddel és kövess a különböző közösségi oldalakon
(Facebook, Instagram, TikTok)

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :