Újság!
Betöltés...

Dekor&Mentha Virágos Fűszerkeverékek

Több hónapnyi tervezés és egyeztetés eredményeként egy különleges és új kollekciót szeretnék nektek bemutatni a Dekor&Mentha Shop kínálatában.

A virágok és a gasztronómia rajongói számára alkottuk meg ezt a három izgalmas virágos fűszerkeveréket.

Kép forrása


A virágok szerelmesei már nagyon jól tudják, hogy ezeket a növényeket nem csak szépségükért nevelgethetjük a kertjeinkben, hanem akár gasztronómia élvezetükért is.

Amikor nagy elhatározással a virággasztronómia irányába nyitni szeretnénk, akkor eleinte csak egy - két felhasználási módig jutunk (pl.: ibolya-cukor, bodzaszörp, levendulás keksz). Ha csak meg nem látjuk és meg nem ízleljük ezt a csodát, amit a virágok nyújthatnak a számunkra. Ez egy olyan világ, ami nem csak megszínesíti az ételeket, de izgalmas új ízekkel tölti meg a tányérjainkat.

A virágok elkötelezett rajongójaként megkerestem azt az embert itt Magyarországon, aki a legtöbbet tud a virággasztronómiáról és megkértem, hogy a Dekor&Mentha Shop számára állítson össze néhány különlegesen finom virágos fűszerkeveréket.
Szerencsére nem kellett messzire mennem, mert Halmos Mónika a Rózsakunyhó oldal tulajdonosa már régóta igen jó barátom és szívesen segített ennek a projektnek a létrehozásában.

Így került az oldalra 3 izgalmas és egymástól teljesen eltérő fűszerkeverék:



BALATONI NYÁR FŰSZERKEVERÉK 

Izgalmas nyári fűszerkeverék.
Húsok és zöldségekhez egyaránt felhasználható
Balatoni Nyár Fűszerkeverék


TARKA VIRÁGTENGER FŰSZERKEVERÉK

Színes virágos fűszerkeverék
Édes és sós ételek látványos és ízletes fűszerezéséhez
Tarka virágtenger


RÓZSA VIRTUS FŰSZERKEVERÉK

Tüzes, chilis virágos fűszerkeverék
Akár húsos vagy sajtos ételeink kedvenc fűszere lehet
Rózsa Virtus Fűszerkeverék


További információk a:
Dekor&Mentha Virágos Fűszerkeverékekről ITT 





A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :