Újság!
Betöltés...

Palántázó asztalkát mindenkinek! - Csak stílusosan!

A tavasz az új tervek megvalósításának az időszaka, amikor a magról nevelt, vagy épp a piacról vásárolt palántákkal új formát adhatunk egy ágyásnak és bővíthetjük azokat. Ehhez az előkészületi munkákat, pedig kényelmesebb pult magasságban végezni.

Mindenkinek más - más igényei vannak egy ilyen ültető asztalkával kapcsolatban, így az alábbi képek alapján összerakhatjuk a számunkra ideális kerti sarkot. Csak egy kis saroknyira van szükségünk, vagy egy méretesebb mosdókagylóval ellátott kerti pultra? Zárt helyen, vagy inkább a kertben legyen felállítva, mert a természettől inspirálódva szeretnénk a „műhelyünkben” dolgozni? Ezt mindenki döntse el maga. A képek úgy gondolom, a segítségetekre lesznek az elhatározásban.

Blogolás a kréta-korban palántázás közben. Csak vigyázz, mert itt végleges a törlés!

Kedves és átlátható.

Ha beltérben helyezed el a palántázó asztalkádat, akkor ne feledkezz meg a textilekről.

Talán ezzel a variációval nem verjük magunkat hatalmas költségekbe, míg a kiegészítők mégis kellemes a harmóniát teremtenek.

Íme egy igen látványos megoldás, kőmosdóból.

Hatalmas munkafelület, óriási rakodós résszel.

Kiskert és terasz tulajdonosok figyelem! Így néz ki egy ültető asztalka, ha csak ideiglenesen szeretnénk elvenni a teret a hobbink számára.

„A felhők fölött mindig kék az ég...”. Plusz ilyen kék színű veranda esetében az sem jelent gondot, ha az étkezővel egy légtérben található a kertészsarok is.

Ehhez hasonló táblára minden növényeiért rajongó hobbikertésznek szüksége van.

Mire jó a maradék fakerítés? Látványos dekorációnak és szerszám tárolónak.

A valaha emberek gyógyításánál asszisztált bútorok szinte már megjelenésükkel is védelmet nyújtanak a lisztharmattal és a tetvekkel szemben.

Gyorsan és egyszerűen elkészül, majd bármikor darabjaira szedhető, hogy eredeti funkciójában is helytálljon.

Praktikusság jellemzi ezt a kertész sarkot. Naptól és esőtől védett, míg a hatalmas munkapultot megtoldották egy pultba épített kerti csappal. Talán csak a fiókokat hiányolom a teljesen tökéletes állapotot eléréséhez.

Fedett részen a száműzött konyhabútorok is jó szolgálatot tehetnek.


Egy elfeledett szobaajtó és egy régi virágtartó tökéletes párost alkotva hozzák létre a vintage stílusú ültető sarkot.

Távol a háztól, kinn a kertben, akár társbérlőkre is számíthatunk.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :