Újság!
Betöltés...

Ha tavad nincs, de hűs vízekre vágysz

Vízpart elvonási tünetek törtek ki rajtam és ezt különböző dekorációkkal próbálom ellensúlyozni. Ha te is észrevetted magadon ezeket a tüneteket, vagy alapjáraton is szereted a vízpart hangulatát magad köré varázsolni néhány kagylóval, tengericsillaggal netán halászhálóval, akkor ezek a képek rád is frissítően fognak hatni ebben a nagy forróságban.

Mindenkinek jó hűsölést kívánok!

 Egy csónak művészi alkotássá válhat, amint teledobáljuk színes óriás üveggolyókkal. Elsőre őrült ötletnek tűnik, de micsoda szín kavalkád lesz úrrá a csónakon.

A csónak tökéletes hely lehet a konténeres kertészkedéshez...
  
 ...vagy a cserepes növényeink bemutatására.

 Kaspód is emlékeztethet a hullámok ringatására és a hűsítő habokra.

 Ha egy kreatív szülő beindul, akkor lehetetlenség eldönteni, hogy homokozót vagy csónakot épít a gyermekének.
"Kert a kertben" - amikor a helyi viszonyoktól teljesen eltérő talajigényű növényeket is beköltöztethetünk a kertünkbe.Ilyen ötletes csempéket képként is használhatsz, csak hangsúlyos helyet kapjanak akár a kertben, akár a lakásban dekorálsz velük.

A medence partjára, egy zuhany mellé vagy a gyerekek háromhurkás pancsolója mellé is hangulatos kiegészítő elem.

 A mentőöv látványa rögtön egy vízen ringatózó hajót juttat az eszünkbe, akár egy fészer falán is.

Hűs pihenő helyet alakíthatunk ki egy kimustrált csónakból. Sajnos a képet kissé túlszínezték, de ettől függetlenül az ötlet jó és megvalósításra vár.

Remélem ezeknek a képeknek frissítő hatásuk volt.


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :